Zyrtarja e LDK-së “ultimatum” Albin Kurtit: Ose ta heq taksën ose të shkojë në shtëpi

Anëtarja e Lidhjes Demokratike të Kosovë, Melihate Tërmkolli, përmes një shkrimi në Facebook i ka thënë kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, ta heq taksën ose të shkojë në shtëpi.

Tërmkolli tha se “Albin Kurti, së paku dy herë, në kthesë atë mëdha historike, ishte kundër. E ka rastin të përmirësohet ose të shkojë shtëpi”, është shprehur Tërmkolli.

Ajo gjithashtu ta se Kurtin nuk ka nevojë për ta lutur ose për ta marrë me të mirë.

“Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin nuk ka nevojë as për ta lutur as për ta marrë “me të mirë”. Ai është në postin e Kryeministrit, me përgjegjësitë dhe obligimet që bartë ky post”, ka shkruar Tërmkolli.

Tutje, ajo bëri të qartë edhe njëherë se me Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk ka alternativë dhe taksa duhet hequr.

“LDK si pjesë e koalicionit qeverisës duhet të veprojë ngutshëm ashtu siç deklaroi sot Zëvendës/ Kryeministri Hoti, se marrëdhëniet me SHBA nuk kanë alternativë. Kryeministri duhet të marrë vendim për heqjen e taksës”, shkuran Tërmkolli.

Shënimi i plotë:

Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin nuk ka nevojë as për ta lutur as për ta marrë “me të mirë”. Ai është në postin e Kryeministrit, me përgjegjësitë dhe obligimet që bartë ky post. LDK si pjesë e koalicionit qeverisës duhet të veprojë ngutshëm ashtu siç deklaroi sot Zëvendës/ Kryeministri Hoti, se marrëdhëniet me SHBA nuk kanë alternativë. Kryeministri duhet të marrë vendim për heqjen e taksës. Ka mundur të negociojë ndonjë përfitim në këtë rast, por ai vazhdimisht mbetet i “painformuar”. Populli i Kosovës nuk ka alternativë tjetër. Ne jemi me Amerikën! Kryeministri, Albin Kurti, së paku dy herë, në kthesa të mëdha historike, ishte kundër. E ka rastin të përmirësohet. Ose të shkojë në shtëpi. Edhe kjo nuk ka alternativë. “Nuk ka rrugë të mesit”.
#MT

- Advertisement -

MË TË FUNDIT