Zyrtari i Trustit: Koha kur përfundimisht qytetarët mund t’i marrin 10% të kursimeve

Ruzhdi Morina nga Trusti ka theksuar se si institucion janë gati për dhënien e 10 %, raporton Gazeta Blic.

Ai tha se paratë e Trustit qytetarët mund t’i marrin shumë shpejt.

“Ata që aplikojnë deri më datë 24 dhjetor, paratë mund t’i marrin para festës së Vitit të Ri”, tha ai, raporton Gazeta Blic.

Morina tha që dy gjëra janë shumë të rëndësishme në aplikacionin për paratë e Trustit: numri personal dhe llogaria e saktë bankare./ Gazeta Blic

- Advertisement -

MË TË FUNDIT