Avni Zogiani nga Lëvizja Vetëndosje, ka shkruar një status në Facebook ku ka shpërfaqur një “plan” të PSD-së.

Zogiani ka thënë se thirrja e PSD-së për koalicion me LDK-në dhe VV-në është prolog i futjes në qeveri me PDK-në.

“Kur futen me PDK-në do të thonë, ne i thirrem LDK-në e VV-në, ata nuk deshën, prandaj hymë për ta shpëtuar Kosovën. Kështu e bënë një ftesë kinse për consensus parlamentar për dialigon, mandej hynë në “ekipen qeveritare” për dialog”, ka shkruar Zogiani i VV-së.

Ai ka thënë se partia e Shpend Ahmetit dhe anëtarët e saj janë bërë të ‘tejdukshëm’