Zyrtare: Federata Spanjolle e Futbollit në grevë

Federata Spanjolle e Futbollit do të pezullojë për një kohë të pacaktuar të gjitha ndeshjet e La Liga-s duke filluar nga 16 maji për shkak të një greve.

Kjo do të thotë se java e 37 dhe 38 nuk do të luhet në kohë dhe mund të mbeten për t’u luajtur në muajin qershor.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT