Zvarritet projekti për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka shtyer për një ditë tjetër votimin e përbërjes së Komitetit Ndërministror për përzgjedhjen e projektit për Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz.

Shtyerja erdhi pas kërkesës së zv.kryeministres Albulena Balaj Halimaj, e cila u propozua të jetë kryesuese e këtij komisioni.

Ajo kërkoj që të ketë konsultime shtesë, duke thënë se nuk janë konsultuar sa duhet për përbërjen e këtij komisioni.

Kryeministri Avdullah Hoti u pajtua me kërkesën e Balaj-Halimit por tha se përbërja e Komisionit ishte adekuate, dhe në konsultim me familjen Jashari, e cila edhe do të jetë pjesë përbërëse e këtij komisioni.

“Përbërja e këtij komisioni është adekuate, ne konsultimet i kemi bërë, por mund ta shtyjemë nëse ju kërkoni”, tha Hoti. /Reporteri.net/.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT