Para pak çastesh ka ndodhur një shpërthim tek spitali modular i Tetovës.

Në video shihet se si zjarri ka kapluar spitalin modular. Tani për tani nuk ka informata për viktima eventuale si dhe për shkaqet e zjarrit.

Në vend ngjarje kanë arritur edhe zjarrfikësit dhe po tentojnë të shuajnë zjarrin.