Zjarr afër “Plazhit të Madh” në Ulqin

 

 

Afër plazhit të njohur Koko në Plazhin e Madh në Ulqin ka shpërthyer zjarr i madh.

Mediat lokale raportojnë se zjarri ka shpërthyer rreth orës 14, dhe se në vend të ngjarjes kanë ardhur pjesëtarët e Shërbimit për mbrojtje dhe shpëtim, të cilët me pesë automjete po tentojnë ta shuajnë zjarrin.

Zjarrfikësve po ju ndihmojnë edhe turistët, por shuarjen e zjarrin po e vështirëson era e madhe e cila në Plazhin e Madh frynë vazhdimisht pas mesditës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT