Zhbogar: Ratifikimi i MSA-së, hap i madh përpara

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Samuel Zhbogar, ka mirëpritur ratifikimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit midis Kosovës dhe BE-së.

Zhbogar ka thënë se ky është një hap i madh përpara në rrugën evropiane të Kosovës.

Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar sot Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit, të nënshkruar javën e kaluar në Strasburg. Ratifikimi i marrëveshjes është bërë pa votat e opozitës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT