Zhbllokohet rruga drejt Shalës së Bajgorës

Sot rreth orës 11.00 është zhbllokuar dhe është bërë e qarkullueshme rruga rajonale Mitrovicë – Podujevë që kalon nëpër rajonin e Shalës së Bajgorës, e cila ishte e bllokuar që nga mbrëmë pas orës 18.00, pas punës disa orëshe të punonjësve të kompanisë “Uniteti” dhe “Alko-Impeks” ku janë mënjanuar qindra metra kubë dhe dhe gurë që kishin bllokuar rrugën.
Kryetari i Komunës Agim Bahtiri i shoqëruar nga drejtorët e Shërbimeve Publike dhe Mbrojtjes dhe Shpëtimit Blerim Baruti e Musa Dragaj dhe Skender Tahiraj drejtori i “Unitetit” kanë vëzhguar nga afër heqjen e dheut të fundit dhe hapjen e rrugës për qytetarët.
”Duke falenderuar punën e madhe të punëtorëve të kompanibe ‘Uniteti’ dhe ‘Alko-Impkes’ dhe largimin e qindra kubëve dhe të shëmbura në rrugë, rruga është zhbllokuar dhe është e qarkullueshme dhe qytetarët munden lirisht të lëvizin” ka thënë kryetari Agim Bahtiri duke shtuar se komuna do vazhdoj të jetë pranë qytetarëve dhe të angazhohet në jetën më të mirë të tyre.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT