Zelensky i sigurt se përfundimi i luftës është afër: Shpejt do të jemi në gjendje t’ju themi njerëzve tonë kthehuni

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, është shprehur i bindur se lufta do të përfundojë shpejt, raporton Express.

Në një video të publikuar në Facebook, Zelensky ka thënë se shpejt do të jenë në gjendje t’ju thonë qytetarëve ukrainas që janë larguar nga vendi shkaku i luftës se mund të kthehen në Ukrainë.

“Jam i sigurt që shpejt do të jemi në gjendje t’ju themi njerëzve tonë: kthehuni! Kthehuni nga Polonia, Rumania, Sllovakia dhe gjithë vendet tjera. Kthehuni sepse s’ka më rrezik”, ka thënë Zelensky.

Ndryshe, i ashpër ka qenë reagimi i Zelensky ndaj liderëve të NATO të cilët refuzuan vendosjen e një zone ndalim-fluturimi mbi qiejt e vendit të tij.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT