Zbulohen rastet e votimit me karta identiteti false

     

    Kartat e identitetit false kanë gjetur përdorim edhe në këto zgjedhje, dhe rastet janë bërë publike në media. Ka qënë një qytetare e cila nuk ka pasur mundësi të japë votën e saj, pasi dikush ka votuar në vend të saj.

    Personi ende i paidentifikuar rezultonte se kishte votuar me të dhënat e pasaportës së saj. Vajza u paraqit në qendrën evotimit në Shkodër, por komisionerët i treguan se ajo kishte votuar. Ingrid Paçrami deklaroi se ajo nuk kishte votuardhe se nuk kishte as shenjën e bojës në gisht.