Zbritje spektakolare e një aeroplani (video)

 

Një aerpolani udhëtarësh i ishte bllokuar rrota e parë dhe aterimi i itij ishte i pamundur, pasi përplasja me pisten do të ishte fatale.
Por ekspertët e sigurisë vendosën për një gjë të pazakont, duke vendosur që rrota e parë e aeroplanit të “mbështetej” në një veturë. Gjestë heroik i shoferit që rrezikoj jetën e tij, për të shpëtuar pasagjerët në aeroplan!
- Advertisement -

MË TË FUNDIT