Zbrazen konviktet, qindra studentë ndërprejnë studimet marrin rrugën e migrimit për Europë

Qindra vende të lira kanë mbetur në Qendre Studentore në Prishtinë në këto 10 ditët e fundit. Portali ynë Drenica Press mëson se tanimë janë krijuar qindra vende të lira si pasoj e ikjes së studentëve për në Evropë. Sidomos nga burimet tona të besueshme  mësojmë se sidomos dy ditët e fundit është rritur numri jashtëzakonisht i lirimit të vendeve në konvikte nga studentët të cilët kanë ndërprerë studimet dhe kanë marrë rrugën e migrimit./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT