Zambrotta rrëfen: Lashë Barçën për të shpëtuar martesën

 

I intervistuar nga mikrofonat e “Corriere.it”, ish futbollisti i Milanit, Juventusit dhe Barcelonës Gianluca Zambrotta ka rrëfyer një ndodhi të jetës së tij që lidhet si me sportin ashtu edhe me jetën sentimentale.
“Në Barcelonë kam kaluar dy vite të shkëlqyera por fituam pak në krahasim me atë që meritonte ajo skuadër. Kisha probleme me gruan time Valentina, që duhej të lëvizte gjithçka për të më ndjekur në Spanjë. Vendosa të kthehem në Itali për të shpëtuar raportin”, ka rrëfyer Zambrotta.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT