Youtube së shpejti me sajtin dedikuar lojërave

Bëhet e ditur se Youtube së shpejti do të prezantoj një sajt dhe aplikacion dedikuar lojërave.

Ky shërbim i ri pritet të vije në fund të sezonit të verës.

YouTube Gaming do të quhet ky shërbim i ri nga Google. Nga ky sajt dhe aplikacion, përdoruesit do të kenë mundësinë për të gjetur video-lojëra nga më të ndryshme.

Sajti dhe aplikacioni do të kenë faqe individual dedikuar më shumë se 20 mijë lojërave.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT