YouTube Red blen seritë e para televizive

YouTube Red, shërbimi i transmetimit të videove me pagesë i Google, ka blerë serine e saj të parë televizive. Shfaqja do të quhet Step Up, dhe është i bazuar në Channing Tatum me të njëjtin emër të kategorive drame & dance.

Lionsgate, do të japin sezonin me 10 episode me çdo episod të gjatë 45 minuta. Tatum është në bord si producent ekzekutiv, dhe shfaqja thuhet se do të jetë filmi i parë në seri, raporton TechSot.Al.

YouTube Red kushton 10 $ në muaj, dhe aksesi në bibliotekën e madhe është e mundur pa pasur nevojë për të parë reklamat. Megjithatë, duke bashkëpunuar me Lionsgate, e cila prodhon Orange është New Black për Netflix dhe Casual për Hulu, YouTube është duke shpresuar për të krijuar veten si një destinacion për përmbajtjen që ju nuk mund të merrni kudo tjetër

- Advertisement -

MË TË FUNDIT