YouTube me një opsion për të shkëmbyer mesazhe

Ndërsa komentet e YouTube kanë qenë prej kohësh një fatkeqësi kaotike dhe pakujdesi e internetit, kompania ende mendon se përdoruesit e saj mund të kenë biseda civile për videot online. Duke filluar nga sot, një opsion chati do të jetë në dispozicion për disa përdorues të YouTube, sipas TechSot.Al.

Kjo ju lejon të bisedoni me të tjerët nëpërmjet tekstit, fotografive dhe linqeve brenda aplikacionit për celular YouTube. Ju edhe mund të shpërndani një video me miqtë dhe të bisedoni në lidhje me të direkt.

Ju mund të jeni duke menduar, “Çfarë do YouTube me një opsion mesazhesh, dhe madje kush do e përdorë atë?” Këto janë pyetje të mira. Kompania mendon se ajo mund të rrisë sasinë e videove që përdoruesit e saj shpërndajnë me të tjerët në qoftë se ajo i lejon ata të bëjnë kështu vetvetiu, brenda vetë aplikacionit.

Duke marrë parasysh burime të mëdha të hedhjes së videove nga kompani të mediave sociale si Facebook dhe Snapchat, kjo më shumë se çdo gjë tjetër është një lëvizje mbrojtëse. YouTube iu kërkon përdoruesve të internetit të mendojnë për aplikacionin e saj si një destinacion që ata mund të kalojnë kohën në të.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT