YouTube Kids, aplikacioni më i ri në YouTube

Aplikacioni më i ri në Youtube do të jetë Youtube Kids. Ky aplikacion ka për qëllim të ofroj video të kalanleve për fëmijë si dhe episode të TV-ve që kanë të bëjnë me të rinjtë. Ajo që është më interesant në këtë aplikacion është se prindërit mund të vendosin kohën e shikimit të këtyre programeve për fëmijët e tyre.
Në këtë aplikacion e cili fillimisht do të jetë vetëm për telefona të mençur dhe tablta Android, fëmijët dhe po ashtu edhe prindërit e tyre do të mund të përdorin videot nga National Geographic Kids, Thomas & Miqtë, Levar Burton Reading Ylberit etj. /DrenicaPress/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT