Ymeri – Kadri Veselit: Kur do të mësohesh ta drejtosh një seancë

Në Kuvendin e Kosovës është duke u zhvilluar séanca e rregull. Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri, pasi mori fjalën ju drejtuar kryetarit të Kuvendit të Kosovës , Kadri Veselit, se kur do të mësohesh ta drejtosh një seancë të Kuvendit, meqë ju vonua dhënia e fjalës.

Pas përfundimit të fjalës ka reaguar Kryetari i Kuvendit duke ja dhënë fjalën shefit të Grupit Parlamentar të PDK-së dhe duke ja bërë me dije Zenun Pajazitit se po pres prej nga ti që mos të më mësoni, meqë jam bërë me shumë mësues. /Drenica Press/