Xolo vjen me një telefon me dy kamera në anën e pasme

Përmes një video është shfaqur telefoni më i ri inteligjent nga Xolo i serisë Black. Nga kjo video mund të verëhen disa vecori të këtij modeli.

Xono Black vjen me dy kamera në anën e pasme me blicin LED. Ajo që vërehet tjetër nga ky model është se është jashtëzakonisht i hollë. Ai do të mbështesë rrjetin 4G LTE dhe do të operojë me ndërfaqen Hive 1.5 UI bazuar tek sistemi Android 5.1 Lollipop. Telefoni do të shitet nga dyqani në internet Flipkart.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT