Xhaxhai vret dy vëllezër

Jozyrarisht, shkas i vrasjes së dy vëllezërve në fshatin Merovë të Tetovës është zënka familjare lidhur me dhentë (delet) që i kanë poseduar. Jozyrtarisht merret vesh se xhaxhai ka shtënë ndaj dy nipave me kallashnikov, njëri prej të cilëve mbeti i vrarë në vendin e ngjarjes, kurse tjetri rrugës për në spital.

Gjithashtu merret vesh se edhe dy të plagosur të tjerë në janë dërguar menjëherë në spital në Shkup. Policia e Tetovës ende nuk ka zbardhur zyrtarisht emrat e personave të përshirë në këtë vrasje familjare. Sipas Prokurorisë publike, ata kanë qenë të moshës 23 dhe 25 vjeçare.  https://lajmpress.com/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT