Xhavit Drenori thotë se jam i dyti

Xhavit Drenori, kandidati i pavarur për zgjedhjet në Drenas ka thënë se është i kënaqur me procesin e votimit, njofton Klan Kosova.

“Në përgjithësi ka qenë një proces i rregullt dhe jam i lumtur që qytetarët kanë treguar një kulturë, megjithatë  kishim disa defekte si ndalja e rrymës”.

“Para se të përfundojë procesi i votimit në disa shkolla ka pasur ndërprerje të rrymës në Çikatovë dhe në disa fshatra tjerë”.

Drenori ka thënë është në pritje të rezultateve dhe cilido rezultat është “i pranueshëm” për të.

“Pres rezultatet pasi kam punuar gjatë me qytetarët mendoj që jam i dyti dhe cilido të jetë rezultati për mua është i pranueshëm”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT