Xhami e Zabelit në Drenas me aksionin: Dhuro Gjak, Shpëto Jetë!

Xhamia e Zableti në Drenas ka njoftuar se do të organizon një aksion për dhurimin e gjakut, transmeton Drenica Press

Në njoftim thuhet:

Të premten aksion për dhurimin e gjakut në fshatin Zabel i Ulët Xhamia e Zabelit në bashkëpunim me Qendrën e Transfuzionit të Gjakut, organizojnë aksion për dhurim të gjakut.

Aktiviteti do të mbahet në xhamin e fshatit Zabel i Ulët, pas namazit të xhumasë dhe do të zgjasë deri në orën 16:00.

Ftojmë të gjithë personat me shëndet të mirë të marrin pjesë në këtë organizim. Dhuro Gjak, Shpëto Jetë! Thotë Zoti në Kuran “Nëse dikush shpëton një jetë, është sikur të ketë shpëtuar jetën e krejt njerëzve ”. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT