Vushtrria heq taksat për prodhuesit

Komuna e Vushtrrisë ka liruar nga taksat komunale prodhuesit e kësaj komune. Vendimi për lirimin nga taksa komunale të prodhuesve dhe kompanive të tjera shërbyese e tregëtare është përkrahur unanimisht nga këshilltarët komunalë në mbledhjen e sotme të rradhës.
Kryesuesi i Kuvendit, Shpëtim Zhegrova, ka thënë se qëllimi i këtij vendimi është stimulimi i prodhuesve . Implemitimi i këtij vendimi fillon të aplikohet me fillimin e këtij viti, kurse borxhet deri në këtë kohë nuk do të amnistohen.Kërkesa për lirimin nga taksat komunale të prodhuesve ka qenë e kahershme.
Në këtë mbledhje u debatua edhe rreth dukurisë së migrimit të qytetarëve nga kjo komunë jashtë Kosovës,me ç’rast i pari i Komunes,Bajram Mulaku,por edhe këshilltarët shprehen brengosje të thelle dhe shtruan nevojën e një angazhimi edhe më të madhë të institucioneve komunale për të krijuar një pasqyrë sa më reale rreth numrit të tyre.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT