Vushtrri, Ja cilët doktorë u zgjedhën nga Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale, nga konkursi i 20 marsit

Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale përmes një njoftimi ka informuar qytetarët se mjekët e përzgjedhur në bazë të konkursit të 20 marsit janë: Florinda Drevinja dhe Erblin Ferati.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT