Vuçiq: Viktima u dënua!

    Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka komentuar në llogarinë  tij në Twiter vendimin e CAS-it.

    “Drejtësia evropiane, për herë të njëqindtë, u kthye në një padrejtësisë globale. Ata që shkaktuan incidentin kane fituar dhe viktima eshte dënuar”.

    “Vendimi i gjykatës në Lozanë është një turp për ligjin, drejtësinë dhe një fyerje për të gjithë njerëzit normalë,” ka shkruar ai.