Vuani nga depresioni? Ja si ta kapërceni atë

Depresioni  është një sëmundje që bëhet shqetësim për shumë njerëz. Studime të shumta kanë testuar pilulat tek disa njerëz të prekur nga depresioni dhe tashmë dalin në një përfundim konkret  përqendrohet në mendjet e njerëzve duke i bërë të kuptojnë se mendimet negative vijnë dhe ikin. Në Angli kjo terapi tashmë ofrohet për pacientët të cilët kanë kaluar depresion klinik dhe ilaçet antidepresive nuk u kanë dhënë efekt.
Pjesë e këtij studimi ishin 212 njerëz të cilët ishin në rrezik për të rritur shkallën e depresionit, kjo është një teori e cila përfshin teori dhe meditim. Pjesë e procesit është dhe ndihma që u ofrohet njerëzve duke i këshilluar të përqendrohen tek e tashmja dhe e ardhmja.
Kjo është një teori e cila shumë mirë mund të jetë një ndër zëvendësueset më të mira për përdorimin e ilaçeve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT