Vriten tre komandantë të ISIS’it në Siri (Video)

Tre komandantë të ISIS’it në Aleppo janë vrarë nga sulmet ajrore ruse.
Ushtria ruse konfirmoi vrasjen e ‘Abu Nurlbagasi’, ‘Muhammad ibn Khayrat’ dhe ‘Al-Okab’.

Sipas zëdhënësit të ushtrisë terroristët në këtë provincë po pësojnë humbje të mëdha nga sulmet ruse.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT