Vrasësi i ambasadorit rus ishte roje në ambasadën e Rusisë në Ankara

Një tjetër njoftim nga mediat turke është bërë publik sa i përket vrasësit të ambasadorit rus në Ankara.

22-vjeçari që ekzekutoi ambasadorin Andrey Karlov ishte punonjës sigurie në ambasadën e Rusisë në Turqi, transmeton syri.

Kështu ka bërë të ditur sot rrjeti televiziv turk NTV, duke sqaruar se në fillim të dhjetorit ishte roje në ambasadën ruse në Ankara gjatë protestave turke kundër përfshirjes ruse në luftën e Sirisë dhe situatën në Aleppo.