Voton kandidati i Partisë Fjala, Vehbi Berisha

Kandidati për kryetar të  Drenasit nga Partia Fjala, Vehbi Berisha i shoqëruar nga bashkëshortja,  ka votuar në shkollën fshatit Gllanasell.

Berisha ka potencuar se, unë sot e ushtrova të drejtën time të votimit, prandaj ju bëjë thirrje të gjithë qytetarëve të Drenasit të dalin sa më shumë në votime sepse është obligim qytetarë të vendosni me votën tuaj se kush do ta udhëheq Komunën e Drenasit, prandaj mos hezitoni por dilni dhe votoni.

PS: Për fat të mirë sot ka marr moti i mirë, prandaj edhe kjo veç sa e lehtëson procesin zgjedhore.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT