Volvo me model të ri (video)

 

Volvo ka prezantuar modelin e saj të ri. Bëhet fjalë për modelin Exellence Child Seat që është dizajnuar enkas për prindërit që dëshirojnë të kenë një udhëtim të mirë dhe të rehatshëm e që si prioritet e kanë sigurinë e fëmijës së tyre.

Ulësja e dedikuar enkas për bebe, mund të lëvizet në pozita të ndryshme, dhe ka hapësirë edhe për veshmathjet e bebes.

Për më tepër ndiqeni videon:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT