Vokrri, Mavrajt: “Bëhuni të fortë e mos u mërzitni”

Federata e Futbollit e Kosovës (FFK) i ka shprehur ngushëllime Mërgim Mavrajt për vdekjen e babait.
Në një çast të vështirë për juve dhe familjen e juaj, ju lutem që në emrin tim, Komitetit Ekzekutiv të FFK-së, futbollistëve dhe futbolldashësve të Kosovës, të pranoni ngushëllimet më të thella e të sinqerta me rastin e vdekjes së babait tuaj.
Juve dhe familjes tuaj duam të ju bashkëngjitmi në këtë dhembje, duke marrë edhe ne një pjesë të dhembjes me shpresë e besim që ju këtë ndarje nga më i dashuri i juaj ta përballoni më lehtë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT