Vokrri flet për Shaqirin dhe lojtarët tjerë

Pas shumë pyetjesh për lojtarët që janë pjesë e përfaqësueses së Zvicrës, se a do të luajnë apo jo ata për Përfaqësuesen e Kosovës ka folur edhe kryetari i FFk-së, Fadil Vokrri.

Ai ka theksuar se ata kanë mundësi deri më 4 shtator dhe të gjithë janë në pritje.

“Të gjithë lojtarët kanë të drejtë të bëjnë kërkesë deri më 4 shtator. Pa u bërë kërkesa dhe vullneti nga ata nuk ka asgjë, pasi nuk ka dokument që tani i ndalon ata pasi nuk është rregulluar”, Vokrri.

“Shaqiri ka kohë ende për të ardhur te Kosova”, ka thënë Vokrri.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT