Vjen paralajmërimi i Milaim Zekës: Menjëherë pas formimit të Qeverisë Kurti, do të arrestohen 6 deputetë nga Gjykata Speciale

Ish- deputeti Milazim Zeka ka paralajmëruar arrestime të reja nga Gjykata Speciale, raporton Gazeta Blic.

Sipas tij, menjëherë pas formimit të Qeverisë Kurti pritet të arrestohen figura të rëndësishme politike.

”Posa të formohet Qeveria Kurti do të arrestohet 5-6 deputetë të Kuvendit të Kosovës”, tha ai në Kanal 10.

Sipas Zekës, Haradinaj është tërhequr nga kandidatura për president për tri arsye: Për shkak të dialogut me Serbinë, për shkak të Asociacionit dhe për shkak të arrestimeve nga Gjykata Speciale.

Zeka poashtu ka paralajmëruar se shpejt do të ngriten numër i madh i aktakuzave nga ana e Gjykatës Speciale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT