Gjatë ditës së shtunë, policia kishte pranuar një telefonat të një personi nga qyteti i Vushtrrisë, sipas të cilit, hajnatt kishin hyrë në shtëpi gjatë kohës sa po qëndronte me bashkëshorten e tij dhe nën kercenimin e armees kishin kërkuar para.

Policia e Kosovës, njofton se një person mashkull, gjatë orëve të mëngjesit, sa po qëndronte me në shtëpi me bashkëshorten e vet, dy persona i kishin hyrë në shtëpi.

Njëri nga hajnat ishte i armatosur me armE dore, dhe nën kërcënimin e armës i kishin kërkuar para, gjë që çifti u detyra ta bëj.

Hajnat e armatosur, më pas kishin ikur nën drejtim të panjohur.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore, ndërsa bëhet e ditur se rasti është duke u hetuar. /GazetaExpress/