“Vizart Digital” realizon filmin 3D të animuar “Aventurat e Benit” (video)

 

Vizart Digital, për herë të parë në Kosovë, ka realizuar filmin 3D të animuar “Aventurat e Benit”, të cilin pritet ta prezantojë shumë shpejt.
Ky film ka për qëllim prezantimin e kulturës shqiptare dhe promovimin e saj.

Realizimi i këtij filmi ka dëshmuar se Kosova ka potencial dhe mundësi të prodhojë filma 3D të animuar të nivelit botëror.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT