Vitet ikin, dhimbja dhe lavdia për bashkëluftetarët veç po shtohet

Shkruan:Hysni Gashi

Sot 21 vitë më parë të Shkëmbi i Gradinës, të Rrafshnaltës se Llapushnikut të Drenicës kanë rënë heroikisht bashkëluftëtarët:Islam Kastrati,Halim Bajraktari, Ramadan Bytyçi, Mentor Morina dhe Mentor Gashi, ndërsa plagosur unë dhe dy bashkëluftëtaret ,Met Bujupi dhe Bafti Gashi.

21 vitë me parë me 18.04.1999 shkëmbi i Gradinës ishte shendrru ne pik strategjike Kala e pamposhtur,bastion i rëndësishëm i luftës se Brigadës 121, Ismet Jashari Kumanova, ku asokohe ishte Shtabi i Përgjithshëm i UÇK-së, Spitali ushtarak, Shtëpia e Qeverisë së Përkohshme, Radio-Kosova e Lirë, Agjencia Kosovapres si dhe mbi 100 mij civil.

Lavdi 5 dëshmorëve të Shkëmbit të Gradinës,shendet të plagosurve!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com