Një makinë është vjedhur në Jashanicë të Klinës, ndërsa dyshohet se kjo makinë është bartur në drejtim të Skenderajt, shkruan Drenica Press.

Familja ka kontaktuar portalin Drenica Press. Ata thanë se kërkojmë  ndihmen e njerëzve që mund ta shohin diku këtë makinë duke njoftuar Policinë dhe në shenjë respekti si familje do të japim një shpërblim me para.

Siç merr vesh Drenica Press, Policia është duke hulumtuar rastin rreth kësaj vjedhje./DRENICA PRESS/