Një krijesë misterioze është parë në Vietnam. Krijesa notoi në sipërfaqe dhe kishte një formë të çuditshme. Deri tani nuk ka shumë detaje që u pa në ujërat e Phu Quy.

Mediat e huaja shkruajnë se një grup zhytësish që po lëviznin me anije panë një “kafshë të çuditshme me një formë të çuditshme që notonte në sipërfaqe”. Java News