Courtney Kube, një gazetare e ‘MSNBC’, teksa ishte live në lajmet e fundit dhe po raportonte rreth operacioneve turke në Siri, ajo u ndërpre nga djali i saj.

Fillimisht, me një profesionalizëm të madh, ajo u përpoq të rifillojë transmetimin e lajmit por më pas u dorëzua duke thënë, “Më falni, është djali im”.