Video e shikuar me mbi 3 milionë shikime: Dhentë e Hebib Kokës duke u larë (VIDEO)

Një video interesante është publikuar në YouTube dhe ka marrë mbi 3 milionë shikime, transmeton Tetova News.

Në video shihet se si dhentë e Hebib Kokës nga Bllaca hidhen në lumë që të lahen.

Video është realizuar në fshatin Bllacë në vitin 2015.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT