Astrit Mehmeti, 47-vjeç, i njohur me nofkën “Llepota” dhe Andi Pajaziti, i njohur me nofkën “Italiani” dyshohet se të premten e javës së kaluar të kenë plagosur me armë zjarri katër roje të klubit të natës “Duplex”.

Astrit Mehmeti, i cili është emër i njohur për Policinë e Kosovës, ka hapur zjarr ndaj katër rojeve të sigurimit të klubit të natës që ndodhet në qendër të Prishtinës, teksa ka qenë i shoqëruar nga Kushtrim Krasniqi dhe Andi Pajaziti, këta të fundit të dy të armatosur.

Problemi ka nisur qysh herët nga Mehmeti i njohur si “Llepota” në kryeqytet, ai kishte bërë disa herë probleme në klubin e natës “Duplex”, raste këto që janë të njohura për Policinë.

Për këto arsye atij i është ndaluar hyrja në klubin e natës dhe sigurimi të premten ka penguar duke deklaruar se nuk mund të hyjë brenda.

Por, pas kësaj ka filluar sherri i madh, Mehmeti siç shihet në videon e siguruar nga Metro nxjerr armën e tij dhe shtie në drejtim të sigurimit që ishin aty, madje ai pas kësaj edhe përleshet fizikisht me ta.

Por, kjo zgjat vetëm pak minuta, pasi sigurimi i klubit të natës që ishte brenda, del në ndihmë të shokëve dhe i kundërpërgjigjen edhe ata me armë zjarri, kështu duke bërë Mehmetin dhe shokët e tij të ikin nga vendi i ngjarjes.

Nga ky sulm i armatosur, Mentor Bogujevci, Arben Jashari, Kujtim Gashi dhe Arsim Shala janë katër personat të cilët kanë mbetur të plagosur dhe janë në Qendrën Klinike Universitare duke marrë trajtim mjekësor.