Tërmeti i fuqishëm, që tronditi Shqipërinë e Mesme, nuk shkaktoi panik vetëm te qytetarët e Tiranës.

Siç shihet në videon e mëposhtme, edhe në fshatin Shënavlash të Durrësit, lëkundjet e tokës janë përjetuar me frikë dhe panik nga banorët.

Edhe përmes pamjeve, të siguruara nga një kamerë sigurie pranë një biznesi, shihet qartë se sa të forta kanë qenë lëkundjet sizmike.