Vetëvendosje padit Komisionin e Ankesave për të Huajt

Lëvizja Vetëvendosje ka ngritur padi ndaj Komisionit të Ankesave për të Huaj, rreth çështjes për e aktivistit Arbër Zaimi, i cili është deportuar nga Kosova.

Këtë padi e ka ngritur avokati Tomë Gashi, i cili është i autorizuari i Zaimit.

Vetëvendosje kërkon që të anulohet vendimi i këtij komisioni dhe shfuqizimi i masës së shqiptar ndaj Arbër Zaimi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT