Vetëm në 24 orët e fundit, 13 të vdekur me COVID-19 në Kosovë, janë nga këto vende

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar 13 viktima me koronavirus.

Rastet e vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv janë nga këto komuna:

Gjakovë 3 raste (82, 87, 73 vjeç), Prizren 3 raste (83, 75, 68 vjeç), Ferizaj 2 raste (71, 69 vjeç), Dragash 1 rast (68 vjeç), Klinë 1 rast (74 vjeç), Pejë 1 rast (81 vjeç), Prishtinë 1 rast (78 vjeç) dhe Suharekë 1 rast (43 vjeç). /DrenicaPress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT