Veseli viziton një lokal dhe një ndërmarrje të liruara nga uzurpatorët

Kryetari i Kuvendit të Kosovës sot do të zhvilloj dy vizita në dy lokacione të ndryshme, të shoqëruar nga përfaqësues të AKP-së.

Sipas njoftimit të Kuvendi të Kosovës të cilin e transmeton Drenica Press, kryeparlamentari Veseli nga ora 9:00 do të viziton lokalin 193 Rruga “UÇK”, Prishtinë, të liruar nga uzurpatorët.

Ndërsa nga ora 10:00, Veseli i shoqëruar nga përfaqësues të AKP-së, viziton ndërmarrje, Nsh Elan” Vushtrri, cila po ashtu është e liruar nga uzurpatorët. /Drencia Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT