Veseli nesër takon Shoqatën e të Verbërve të Kosovës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, nesër do të zhvilloj një takim me përfaqësuesit e Shoqatës së të Verbërve të Kosovës. Takimi pritet të zhvillohet në ambientet e Kuvendit të Kosovës

Ky takim është në vazhdën e takimeve të shumta, të cilat po i zhvillon Veseli me përfaqësues të ndryshëm të institucioneve dhe organizatave të ndryshme. Ndryshe, nesër pritet të del në dritë edhe revista e parë të verbëritë e Kosovës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT