Veseli: Deputetët kanë të drejtë të qëndrojnë në të gjitha hapësirat e Kuvendit

Kryekuvendari Kadri Veseli në një prononcim në Kuvend kërkoi qetësim të situatës. Ai tha se të gjithë deputetët kanë të drejtë të qëndrojnë në oborr dhe hapësira të Kuvendit. Ai u bëri thirrje atyre të kthehen

Mbetet të shihet nëse deputetët e opozitës do të vendosin të kthehen, pas përleshjes që ndodhi para pak çastesh midis deputetëve të saj dhe policisë. Deputetët e opozitës shkuan me ithtarët e tyre drejt selisë së Vetëvendosjes, që ndodhet në rrugën e UÇK-së, përballë kuartit Qafa.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT