Veseli dënon ashpër sulmin ndaj konsullatës turke në Prizren

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, dënon ashpër sulmin e mbrëmshëm ndaj Konsullatës së Republikës së Turqisë në Prizren.

Kryetari Veseli konsideron se akte të tilla të shëmtuara nuk i kontribuojnë bashkëjetesës së shkëlqyer midis komunitetit shqiptar dhe atij turk në këtë qytet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT