Veseli-botës: Keni me pa kush është Kosova!

 

Ka qenë shumë i shpejtë reagimi i kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, për pranimin e Kosovës në FIFA.

Ai ka shkruar se kjo është një arritje shumë e madhe, dhe bota do ta marrë vesh se kush është Kosova, duke shijuar futbollin e saj.

“Kosova sapo arriti një fitore të re të madhe në fushën e sportit, duke u anëtarësuar në FIFA. Ky ishte një hap i rëndësishëm përpara në konsolidimin e mëtutjeshëm të imazhit dhe pozitës së Republikës së Kosovës në arenën ndërkombëtare. Shumë shpejtë, mbarë bota, do ta shijoj futbollin e talentëve të panumërta të rinisë sonë”, shkruan ai./Drenicapress.info/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT